• مرداد ۶, ۱۴۰۳ ۰۴:۲۵

روتیتــر

پایگاه خبری، تحلیلی

دانشگاه تهران باید مرزها را پشت سر بگذارد

روتیتر:وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بااشاره به بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها گفت: دو دانشگاه پزشکی و غیرپزشکی تهران باید مرزها را پشت سر بگذارند و در عرصه بین‌الملل حضور جدی‌تری داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم هشتادمین سال تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران با بیان اینکه نگاه اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی به دانشگاه تهران است، گفت: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال ۸۵ در ظاهر از یکدیگر جدا شدند. امیدواریم فرصتی فراهم شود تا در بستری عالمانه دستاوردها و آسیب‌های این جدایی را نقد کنیم که آیا این جدایی به صلاح سلامت بود یا با اشکالاتی همراه بود.

وی افزود:‌ آنچه که در حوزه پزشکی اتفاق افتاد، این بود که خدمت را وارد دانشگاه‌ها کردیم و از آنجایی که توسعه‌ای در درمان صورت نگرفت، این امر به آموزش آسیب وارد کرد که امیدواریم با توجه به اینکه سلامت اولویت مهم دولت دکتر روحانی است، تلاش کنیم آموزش به جایگاه واقعی خود برگردد.

وی با بیان اینکه از فعالیت این دو دانشگاه در کنار یکدیگر خوشحال هستیم، افزود: من افتخار می‌کنم که عضوی از این دانشگاه هستم و دانشگاه علوم پزشکی تهران در کوتاه‌ترین زمان به نتایج ارزشمندی رسیده است. این دانشگاه در ۱۲ یا ۱۳ سال پیش دارای ۶۲ مقاله در عرصه بین‌الملل بود که اکنون این تعداد به بیش از ۲۰۰۰ مقاله رسیده است.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان برتر، دانشگاه علوم پزشکی را برای دوره PHD انتخاب می‌کنند، اظهار کرد: از ۱۰۰ نفر اول کنکور ۷۰ نفر دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب می‌کنند. این دانشگاه در طول ۱۲ سال رتبه اول پژوهش را برعهده داشته است. امیدوارم این دو دانشگاه در کنار یکدیگر بتوانند نماد علمی کشور باقی بمانند.

هاشمی به بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: در کشورهای عراق، لبنان، آسیای میانه و کشورهای دور و نزدیک، فرصت زیادی برای دانشگاه تهران وجود دارد که امیدواریم حداکثر استفاده را در جهت ارتقای خود و تامین منابع ملت برقرار کنند.

وی با تاکید بر اینکه اکنون عدالت آموزشی به طور نسبی در کشور برقرار شده است، اظهار کرد: انتظار می‌رود این دانشگاه به امور خاص بپردازد. همانطور که امام (ره) فرمودند، مبداء همه تحولات دانشگاه است. در طول سال‌های بعد از انقلاب، حوزه در جهت منافع ملت قدم‌های جدی‌تری برداشته است و سرعت تحول در حوزه بیشتر از دانشگاه است. امیدواریم حوزه و دانشگاه در کنار هم گام بردارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *