به گزارش خبرنگار مهر، ورزش تکواندو به سه بخش “کیوروگی یا مبارزه”، ” پومسه یا اجرای فرم” و هان مادانگ یا تکواندوی همگانی” تقسیم می شود که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را داراست.
بخش پومسه یا اجرای فرم، حرکات منظم دست و پا و کل بدن را در برمی گیرد که در یک لحظه یک حرکت را تشکیل می دهد. بخش پومسه حساسیت های خاص خود را دارد و پومسه رو، از زمانی که وارد شیاب جانگ می شود تا زمان ترک آن باید هر لحظه حواسش به مقررات و ظرافت های خاص این رشته باشد.
استان البرز که با حضور پررنگ ملی پوشانش در رقایت های جهانی به جرات می توان آن را قطب تکواندو جهان معرفی نمود، همواره شاهد افتخار آفرینی قهرمانانی در بخش های مختلف این رشته ورزشی بوده است.
تکواندو کار البرزی که قهرمانی پومسه جهان را نیز در کارنامه خود یدک می کشد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در پومسه ۱۰ امتیاز وجود دارد که پس از اجرای فرم امتیازات منفی از آن کسر می شود و نمره ای که باقی می ماند ملاک تشخیص است.
وی افزود: در پومسه به مانند مبارزه نیست که اگر امتیازی را از دست بدهید بتوانید جبرانش کنید و به همین دلیل حساسیت این رشته زیبا دو چندان می شود.
میثم جهانی پور که علاوه بر مدال نقره دانشجویان جهان در سال ۲۰۱۲، قهرمانی فستیوال جهانی هنرهای رزمی در کیش ، قهرمانی مسابقات بین المللی جام فجر و همچنین ده ها مدال قهرمانی کشور را در کارنامه خود دارد از سال ۸۴ تا به حال در تیم ملی زیر نظر استاد “کانگ شین چال” به تمرین می پردازد.
همچنین گفتنی است در رده سنی که جهانی پور به اجرای فرم می پردازد، ۱۰ قهرمان جهان وجود دارند که به دلیل حساسیت، به گروه مرگ معروف است.
جهانی پور که بیشتر ترجیح می دهد یک سرباز برای کشور معرفی شود تا یک قهرمان، در ادامه با اشاره به پیشنهاد کشور آمریکا و سایر کشورها برای ادامه فعالیتش زیر پرچم آنها، افزود: با وجود پول زیاد، امکانات و مزایایی که این کشورها حاضرند در اختیارم بگذارند، دوست دارم همچون یک سرباز در جهت اهتزاز پرچم کشورم در بالاترین قله های افتخار بکوشم و همواره نام ایران را در عرصه های مختلف ورزشی و فرهنگی طنین انداز نمایم.
جهانی پور که قرار است به زودی طی مراسمی رسمی مدال های درخشانش را به شهدای استان البرز تقدیم نماید، آنان را قهرمانان واقعی می خواند و معتقد است جان فشانی شان در راه میهن وصف ناشدنی است.
پومسه رو ملی پوش البرزی که در رشته مدیریت علوم ورزشی تحصیل می کند و چندی پیش به عنوان جوان برتر استان البرز معرفی گردید و از وی تقدیر به عمل آمد، مهمترین دغدغه خود را امور جوانان استانش در قدم اول و سپس جوانان کل کشور معرفی کرد و اذعان داشت: جوانان اگر الگوهای ورزشی و فرهنگی مناسبی داشته باشند می توانند آینده درخشانی را برای خود رقم بزنند که این مهم در سایه برنامه ریزی و حمایت از آنان امکان پذیر است.
وی افزود: یک موسسه فرهنگی در رابطه با امور جوانان را در استان به ثبت رسانده ایم و قصد داریم برنامه ریزی دقیق در خصوص مسائل جوانان را در اولویت اول خود قرار دهیم تا ثمرات آن، استان البرز را در رسیدن به چشم اندازهایش در امور جوانان کمک نماید.
جهانی پور، از زحمات مربیان البرزی اش محمد نوذری، حسین موسی نیا، ابوالقاسم حسن زاده، مهدی مبارکی و رضا آزرده تقدیر کرد و افتخاراتش را بدون تلاش این مربیان دست نیافتنی خواند.
وی در مورد آرزوی ورزشی اش پرسیدم که اظهار داشت: امیدوارم پومسه نیز المپیکی شود و من هم با ادامه دادن ورزشم بتوانم مدال طلای این میدان جهانی را به کارنامه ام اضافه نمایم.
قهرمان البرزی پومسه جهان و جوان برتر استان در پایان از مسئولین خواست تا امور جوانان را که آینده سازان کشور هستند را در اولویت خود قرار دهند و با اقدامات و تصمیم گیری های خود در جهت به بار نشستن استعدادهای جوان استان البرز قدم بردارند.
منبع مهر