روتیتر سید محمد میرحبیبی : در حالی که پس از واقع ۲۲ بهمن بهمن و ۱۴ خرداد حرم امام(ره) رهبر معظم انقلاب نسبت به این حرمت های خودسرایه ،آشوب طلبانه و تفرقه انفکن انتقاد شدید داشتند و از همه خواستند که از این رفتارها بدون هیچ اما و اگری خود داری کنند ، دیروز و پس از بازگشت دکتر حسن روحانی رییس جمهور ایران از سفر و مذاکرات پیروزمندانه و غرور آفرین نیویورک چه در مجمع سازمان ملل ، چه در مصاحبه مطبوعاتی و چه در نشست جنبش عدم تعهد و از همه مهمتر چه در گفتگوی تلفی و موقرانه و غرورآفرین با باراک اوباما رییس جمهور ایالات متحده امریکا بار دیگر برخی از عناصر تندرو برای تحت تاثیر قرار ادن و به جهت تلاش برای کمرنگ کردن دستاورد های این سفر بی بدیل و بی نظیر در تاریخ انقلاب اسلامی دست به حمله و سر ددن شعار در هنگام ورود رییس جمهوری به ایران زدند.
دکتر حسن روحانی پس اخذ اجازه و توصیه های لازم از رهبری و اختیار تام برای مذاکره هسته ای از رهبر معظم انقلاب در سفر به نیویورک توانست فرامین و منویات رهبری را دقیقا بدون هیچ کم و کاستی اجرا و نرمش و مذاکره ای قهرمانانه و غرور آفرین داشته باشد .
رییس جمهوری ایران در تمامی بخش های سفر خود علاوه تاکید بر مواضع قانونی و حقوق قانونی ایران در حوزه های مختلف مانند ، سوریه ، انرژی هسته ای و لزوم احترام امریکا و سایر کشور های غربی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران توانست با رعایت و حفظ شخصیت قهرمانانه ایران آمریکا و غرب را متقاعد به نرمش در برابر ایران و تغییر نگاه و گفتار و لحن گفتگوهایشان کند .
دیپلماسی دکتر حسن روحانی تا آنجاتاثیر گذار بود که برای اولین بار در تاریخ پس از انقلاب رییس جمهور ایلات متحده امریکا خود داوطلبانه خواستار مذاکره و دیدار بدون واسطه و تماس تلفنی با رییس جمهوری ایران بود یعنی تحقق همان نرمش قهرمانانه و حفظ غرور و شخصیت ملت و کشور ایران .
نتایج این سفر آنچنان تحسین برانگیز و غرور آفرین و مثبت بود که تمامی اقشار جامعه از اصولگرا تا اصلاحطلب و تمامی طیف های سیاسی به تحسین دیپلماسی دکتر روحانی پرداختند .
اما برخی از عناصر تندرو بر خلاف نظر رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه می بایست نرمشی قهرمانانه داشته باشیم و به دکتر حسن روحانی رییس جمهور ایران کمک کنیم تا در پیشبرد اهدافش موفق و توانمند تر شود دیروز در هنگام بازگشت رییس جمهور به ایران اقدام به حمله به وی و سر دادن شعار های خودسرانه و غی عاقلانه و منفور و طرد شده کردند .
گرچه اینگونه رفتارها از اینگونه افراد چندان دوراز انتظار نیست چه از کوزه همان تراود که در اوست . اما نکته قابل توجه ارتباط یکی از سرکردگان حمله به دکتر روحانی با سعید جلیلی است . این فرد علاوه بر ارتباط با دکتر سعید جلیلی از مسوولان اصلی ستاد وی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نیز به شمار می رود.
این رفتار ها بی تردید از بغض ناشی از موفقیت رییس جمهور در ایجاد فضای آرامش در کشور و حتی جامعه بین الملل نسبت به سیاست ها و برنامه های هسته ای ایران و همچنین کاهش بد بینی جامعه بین الملل نسبت به ایران که بواسطه سیاست های خارجی دولت های احمدی نژاد و همراهان و همقطاران وی ایجاد شده بود است .
رفع بسیاری از تحریم هایی که احمدی نژاد مسبب آن بود . توقف اجرای برخی از تحریم های جدید ، ارسال درخواست های متعدد کشور های اثیر گذار جهان برای دوستی و مذاکره با ایران با شرط حفظ حقوق مسلم و قانونی ، کاهش قیمت دلار و به تبع آن کاهش تورم ، افت قیمت کاذب طلا و مسکن و حتی خودرو و سایر اقلامی که افزایش قیمت آنها ماحصل سیاست های داخلی و خارجی احمدی نژاد و محصول مذاکرات برخی ها با غربی ها و کشور های ۵=۱ بود.
همه و همه سبب شده است تا حامیان و برخی از عناصر تندرو نتوانند توفیقات روحانی و کابینه اش را که توفیقات و پیروزی هاس ملت نیز به شمار می رود تحمل کنند چه در این شرایط و در همین ابتدای راه دولت یازدهم همگان فهمیدند که علت ایجاد اینهمه مشکل چه کسانی و یا سیاست ها و کج روی ها و تندروی های چه مسوولانی بوده اند.
به گزارش عصر ایران ،در همین ارتباط گفتنی است که روز گذشته در حاشیه استقبال مردمی از رئیس جمهور – بعد از سفر سازمان ملل – عده ای از عناصر افراطی که پیش از این ، رفتارهایشان در موارد متعددی مانند حادثه ۲۲ بهمن قم و ۱۴ خرداد حرم امام(ره) مورد انتقاد جدی رهبری قرار گرفته بود ، بار دیگر خودی نشان دادند و با حمله به خودروی حسن روحانی ، شعارهایی علیه وی سر دادند.
در میان مهاجمان ، برخی افراد شناخته شده یک جریان خاص سیاسی نیز وجود داشتند که کاملاً سمت و سوی مهاجمان را مشخص می کرد.
یکی از این افراد ، محمدصادق شهبازی هماهنگ کننده ستاد مردمی حیات طیبه دعوت از دکتر سعید جلیلی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ است که تصویر وی در خبرگزاری فارس و نیز عکسی از او در کنار جلیلی ، بسیار گویاست.
همین فرد در برنامه دیروز، امروز، فردا
هر چند از عناصر افراطی ، انتظار عقلانیت نیست ولی دستکم از آقای جلیلی انتظار می رود به عنوان کسی که سال ها مسوولیت امنیت ملی را در کشور بر عهده داشته ، نسبت فعلی خود با این افراد را تبیین و نظر خود را درباره اقدامات آنها به طور شفاف بازگو کند و بگوید اگر در دروان مسوولیت وی، افرادی به رئیس جمهوری که از سفر بازگشته حمله می کردند، با آنها چه رفتاری می شد؟!
البته معتقد به این هستیم که هر فردی آزادی بیان و آزادی اعتراض دارد و این ها نیز از این آزادی بنیادی برای ابراز عقایدشان استفاده کرده اند و به جز مواردی که مرتکب خشونت می شوند ، نباید هیچ برخوردی با آنها – و البته با دیگران – صورت گیرد. فقط آنچه مورد انتظار است این که این جریان و حامیان آنها ، آنقدر شفافیت و شجاعت داشته باشند که با تابلوی خودشان سخن بگویند و از نام مردم ، دانشجو ، بسیج و نظایر آن ، به نفع خود سوء استفاده نکنند.