اختصاصی:
روتیتر :دیشب شبکه بی بی سی فارسی در حرکتی نادر اقدام به معرفی و تعریف و تمجیداز هفته نامه محلی استان البرز به نام “رستاک ” و مدیر مسوول آن کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، این شبکه فارسی زبان غربی که گفته می شود به لابی های خاص از جمله صهیونیسم وابستگی دارد و از حامیان گروهک های برانداز و تغییر و خط دهی حرکت های فاخر اجتماعی داخلی ایران به سمت و سوی سلطنت طلبی و براندازی به شمار می رود ، دیروز ۲ مهر ماه در بخش تفسیر اخبار ساعت ۲۰ خود در اقدامی نادر و تعجب آور اقدام به معرفی یک هفته نامه محلی استان البرز به نام رستاک کرد .
این اقدام درست ۲۴ بعد از چاپ اولین شماره هفته نامه رستاک که به تخریب دکتر ترکاشوند- که یکی از جهادی ترین شهرداران کشور به شمار می رود- و همچنین به تخریب عزیز اکبریان نماینده اصولگرای کرج در مجلس شورای اسلامی پرداخته است .
این هفته نامه در اولین شماره خود که دیشب شبکه بی بی سی تلاش بسیار داشت به آن ابعاد و ضریب گسترش فراوان دهد تلاش کرده بود تا با طرح مسایلی کاذب و انحرافی علیه نماینده کرج (عزیز اکبریان) وی را متهم به استفاده ابزاری از امکانات دولتی کند در حالی که هیچ مدرکی که دال بر وابستگی وی به این مبادی باشد طی دو دوره عضویتش در مجلس شورای اسلامی به دست نیامده است.
هفته نامه رستاک که از حوزه گسترش و توضیع محلی البرز و استانی برخوردار است و مهمترین مطالبش در شماره اول تنها تخریب یکی از نمایندگان اصولگرای کرج در مجلس و همچنین تلاش برای تخریب و تحت تاثیرات و القائات منفی قرار دادن عملکرد جهادی و عمرانی شهردار کرج است ، مطالب قابل توجهی در حد پرداختن و تفسیر از سوی شبکه بی بی سی فارسی ندارد و همین اقدام سبب شده است که توجه و سوال همگان در خصوص چرایی و هدف تعریف و تمجید بی بی سی فارسی از این هفته نامه محلی به شدت در محافل خصوصی و عمومی و شبکه های اجتماعی تاثیر گذار گستردش یابد.
آیا هدف دست اندرکاران ماهنامه رستاک برای ایجاد زمینه باز تفسیر در شبکه ای غربی و ضد منافع نظام و اسلام برای افزایش معروفیت ظاهری و افزایش ضریب نفوذ د ربرخی از لایه های به اصطلاح روشنفکری آنهم با چاپ چند مطلب سطحی و غیر واقعی و محلی است ؟
آیا دست اندرکاران و حامیان پشت پرده و تئوریسین های این ماهنامه که گمان می رود به جنبش سبز متصل هستند آنقدر ارتباطشان با شبکه های فارسی زبان خارجی بویژه بی بی سی فارسی عمیق است که در کمتر از ۲۴ ساعت موفق به مجاب کردن این شبکه با ادعای جهانی برای تفسیر و تعریف این ماهنامه محلی در یکی از مهمترین بخش های خبری خود شده اند؟
آیا وابستگی و ارتباط خاصی میان حامیان و گردانندگان پشت پرده این ماهنامه با رسانه های غربی وجود دارد؟
آیا پشت پرده این ماهنامه آنقدر در بین رسانه های غربی جایگاه دارند که شبکه جهانی بی بی سی قانع به پخش کردن خبر انتشار و حتی سر تیتر برخی از مطالب و معرفی مدیر مسوول این ماهنامه محلی در تفسیر خبر خود شده است؟
و ده ها سوال دیگر در این خصوص مطرح شده است که می بایست پاسخی قانع کننده و مبتنی بر واقعیات برای آنها یافت .
بی بی سی حتی اقدام به معرفی کامل مدیر مسوول این ماهنامه پرداخت .
اما آنچه مسلم است آن است که ب توجه به سابقه روشن مدیر مسوول این ماهنامه که از تازه وارد های عرصه مطبوعات محلی البرز و فردی تازه کار و بودن حاشیه هایی از این دست به شمار می رود علت و عامل اصلی توجه خاص بی بی سی فارسی به چاپ این ماهنامه در ماهیت اصلی پشت پرده و گردانندگان و یا افرادی باید جستجو کرد که سعی دارند از این ماهنامه در کم تجربگی مدیر مسوول آن (محمد غلام ابوالفضل ) سوئ استفاده و استفاده ابزاری کنند.
افرادی که در این ماهنامه نظریه دلسوزانه و یادداشت داشته و از اعضای اصلی ستاد سبز و از کاندیدای احتمالی مجلس آینده در کرج و در جرگه اصلاح طلبان تند رو به شمار می روند.
(تهیه و تنظیم : سید محمد میرحبیبی)