روتیتر: معاون فنی عمرانی شهرداری کرج، اجرای نظام پیشنهادات را یک راهکار بسیار قوی و موثر برای بکارگیری ایده ها و نظرات کارکنان در بهبود شاخص های سازمانی و فعالیت های این مجموعه دانست و در نشستی که به این منظور برگزار شد از مسئولان تابعه در مناطق خواست، این نظام را برپا دارند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر،علی اصغر کمالیزاده در جلسه ای که با حضور مجموعه نیروها و عوامل معاونت فنی عمرانی در ستاد مرکز، مناطق و سازمان ها برگزار شد این مطلب را اعلام کرد و در تشریح نظام پیشنهادات گفت: نظام مدون برای بکارگیری ایده ها و نظریات کارکنان به منظور بهبود فعالیت های سازمان را نظام پیشنهادها معرفی می کنند. با اجرای این سیستم، نظریات و پیشنهادهای کارکنان سازمان دریافت و پس از بررسی کارشناسی، پیشنهادهای پذیرفته شده جهت اجرا تصویب می شوند و به ارائه دهندگان آنها، پاداش و جوایزی اهدا خواهد شد .

به گفته کمالیزاده، منظور از راه اندازی این نظام، مشورت و تبادل نظر بین کارمندان و مدیران برای ایجاد دغدغه بهبود و تحول در همه افراد مجموعه است. این اقدام اهداف و مزایایی متعددی را دنبال می کند که از جمله آنها افزایش کارایی، اثربخشی و در نتیجه بهره وری در سازمان و ارزش آفرینی، بهبود کمیت و کیفیت محصولات و خدمات و افزایش رضایتمندی صاحبان منافع،  بهبود کمی و کیفی فعالیت ها و عملکردها و افزایش ضریب ایمنی، افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها و همسو کردن اهداف کارکنان با اهداف سازمان و افزایش تعلق سازمانی در کارکنان می باشد.
این مسئول حوزه عمران و نوسازی شهرداری کرج خاطرنشان کرد: استقرار نظام پیشنهادها در هر سازمانی، می تواند منافع و دستاوردهای فراوانی برای کارکنان، مدیران، سهامداران، مشتریان، جامعه، دولت و … به همراه داشته باشد که از آن جمله می توان به اشاعه فرهنگ همکاری داوطلبانه و خودجوش و دلپذیر کردن محیط کاری، بهبود روابط بین مدیران و کارکنان و تمرکززدایی در سازمان، بهبود روحیه و انگیزه کارکنان و کاهش نارضایتی ها و شکایات شغلی و نیز کاهش مقاومت برابر تغییر و اجیاد محیطی پویا برای آموزش و یادگیری اشاره کرد.
وی عوامل موثر در اجرای موفقیت آمیز نظام پیشنهادها را نیز بیان کرد و اذعان داشت: اجرای موفقیت آمیز نظام پیشنهادها، در گرو مقدمات و زمینه چینی هایی است که بی توجهی به هر یک از آنها، باعث کاهش اثربخشی آن می شود. از مهم ترین عوامل موثر در این رابطه حمایت مدیران در همه سطوح (بالایی، میانی، پایینی) و اعتماد مدیریت به مشارکت کارکنان، انتخاب صحیح افراد مسئول برای اجرای نظام پیشنهادها و پیگیری دقیق امور، آموزش مستمر و تبلیغات موثر نظام پیشنهادها در سطح سازمان، عدم تاخیر در بررسی پیشنهادهای رسیده و اجرای پیشنهادهای پذیرفته شده، پرداخت پاداش مناسب و متناسب به پیشنهاددهندگان در حداقل زمان و سهولت در گردش کار نظام پیشنهادها و عدم تبعیض در بررسی و تصویب پیشنهادات است.
معاون فنی عمرانی شهردار کرج، مراحل طراحی و اجرای نظام پیشنهادها را نیز برای حاضرین در جلسه شرح داد و بیان داشت: گرچه برای اجرا و عملی نمودن نظام پیشنهادها، روش واحدی وجود ندارد و سازمان ها بنا به وضعیت خود، نظامی متناسب با نیازهای خود را طراحی و اجرا می کنند، ولی بخش اعظم این نظام ها مشترک و یکسان است.
وی خاطرنشان کرد: معمولاً اقدام ها و فعالیت های لازم برای استقرار نظام پیشنهادها شامل بسترسازی، تشکیل کمیته و دبیرخانه، تدوین سیاست ها و اهداف، طراحی و تدوین آیین نامه اجرایی، پیاده سازی و اجراست.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *