روتیتر: معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج اهداف برپایی روز جهانی شهرسازی را تبیین کرد و گفت: حرکت به سمت نقد و بررسی طرح ها و برنامه های مختلف مرتبط با این حوزه که در شهر به اجرا در می آید، مهمترین رویکرد ما در برگزاری همایش های مشابه می باشد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی روتیتر ، احدالله احمدی پرگو در دومین همایش بزرگداشت روز جهانی شهرسازی که شامگاه شب گذشته در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، این مطلب را اعلام کرد و بیان داشت: روز هشتم نوامبر در بیشتر کشورهای جهان همایش ها و برنامه های متنوعی به اجرا در می آید که این روال از سال ۶۳ در ایران به صورت سالانه به اجرا در آمد و شهرسازان را گرد هم آورد.

وی با اشاره به اینکه اهداف متعددی در پس برگزاری این همایش وجود داشته و باید دنبال شود، اذعان داشت: معرفی پیشرفت های روز در عرصه های ملی، منطقه ای و بین المللی، فرهنگسازی و ارتقای جایگاه و اهمیت شهرسازی – معماری و موضوعات مرتبط با آن، اجتماع و تعامل نظرات و دیدگاه های متخصصان حوزه شهرسازی از مهمترین اهدافی است که می توان در چنین گردهمایی هایی جستجو کرد.

احمدی پرگو افزود: همچنین در سطح استانی و شهرستانی، برپایی این همایش فرصتی است تا موضوعات روز و طرح های مورد نظر مورد طرح و بررسی کارشناسان قرار گیرد.

به گفته وی، تبیین سیاست های کلان نظام در مباحث شهرسازی و طرح ابلاغیه های مقام معظم رهبری در این خصوص را از دیگر اهداف و مباحثی دانست که در این گونه نشست ها قابل طرح می باشد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج، در عین حال مهمترین رویکرد این گونه جلسات و همایش ها که به نتایج  ارزشمندی منتج خواهد شد را نقد و بررسی طرح ها و برنامه های روز دستگاه ها و بخش های فعال در این حوزه دانست و بیان داشت: با ورود به موضوعات روز و مباحث چالش برانگیز در این عرصه می توانیم به راهکارهای موثر و ارزشمندی دست پیدا کنیم.

کرج صاحب دبیرخانه دائمی شود

معاون شهردار کرج، پیشنهاد فعالیت یک دبیرخانه دائمی برای برگزاری این همایش را به حاضران ارائه داد و بیان داشت: طرح های مختلفی هم اکنون در شهر کرج در مراحل مختلف مطالعه و اجرا قرار دارد که هر یک از اینها قابلیت بررسی و نقد و نظر کارشناسی متخصصان امر را دارا بوده و می تواند نمای تازه ای را پیش روی مجریان قرار دهد.

این مسئول، به مطالعه طرح تفصیلی شهر کرج که در راستای طرح جامع این کلانشهر در حال انجام است اشاره کرد و اذعان داشت: تحقق پذیری مهمترین اصل در تهیه طرح های تفصیلی و جامع شهری است که برای دستیابی به این فاکتور به شدت نیازمند دریافت مشاوره و بررسی های کارشناسی هستیم.

احمدی پرگو گفت: همچنین طرح جامع سیما و منظر شهری کرج در حال آماده سازی و تکمیل است و تهیه طرح تفصیلی تپه اسلام آباد که فاز نخست آن به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده، در دستور کار این معاونت قرار دارد.

این مسئول، به یکی دیگر از طرح های موضوعی در دست تهیه معاونت مذکور پرداخت و خاطرنشان کرد: مطالعه برای تبدیل میدان جمهوری شهر کرج به یک میدان شهری مدرن نیز از جمله اقداماتی است که می توان برای تهیه طرح آن از نظرات کارشناسان و متخصصان حوزه شهرسازی بهره مند شد.

معاون شهردار کرج در امور شهرسازی و معماری، تهیه طرح ساخت فضای گردشگاهی و تفریحی در حاشیه رودخانه دلمبر را به عنوان یکی دیگر از فعالیت های این معاونت عنوان کرد و ادامه داد: این طرح در حال آماده سازی است و مهندسان می توانند با ارائه نظرات خود ما را در تکمیل آن یاری کنند.

وجود ۸ سکونتگاه غیرررسمی در کرج

وی، یکی از دغدغه های حوزه شهرسازی و معماری شهر کرج را وجود سکونتگاه های غیررسمی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر هشت سکونتگاه غیررسمی در کرج وجود دارد که یکی از مهمترین و پرجمعیت ترین آنها با برخورداری از ۱۵ هزار نفر جمعیت، خط ۴ حصار می باشد.

احمدی پرگو تاکید کرد: مطالعه و تولید راهکار برای رفع این گونه دغدغه ها از اقدامات مفیدی است که می تواند در این حوزه پیگیری شود.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *