اگر امثال بهشتی و امام موسی صدر و طالقانی جاذبه های دینی و مذهبی برای ورود فوج فوج مردم به دین بودند (یدخلون فی دین الله افواجا)، معمم هایی که تصور می کنند تقسیم کننده بهشت و دوزخ بین مردم اند و آنها هستند که تشخیص می دهند که چه کسی ملعون است و چه کسی نیست، عاملان خروج فوج فوج مردم از دین خدایند… و ای کاش در بودجه آینده، دولتی که رئیس آن بر عدالت علی(ع) و حراست از بیت المال تاکید ویژه و صادقانه دارد، مانع از سرازیر شدن پول های مردم بینوا به سمت چنین جریان‌هایی شود، ولو آن که او را هم لعنت و نفرین کنند.
 

عصر ایران – آیت الله غلامرضا فیّاضی، عضو هیئت امنای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی است؛ موسسه ای که توسط آیت الله مصباح یزدی در قم تاسیس شد و در سپهر سیاسی ایران، به تولید جبهه پایداری انجامیده است.
اخیر ویدئویی از او منتشر شده که ۳ نفر از مسلمانان شیعه معاصر  که از قضا دو تن شان هم لباسان او هستند را کافر و غیر شیعه و ملعون خوانده است.

او در این ویدئو -که زمانش مشخص نیست- با لحن تاکیدی خاصی مرحوم دکتر علی شریعتی را با پسوند “لعنه الله علیه” یاد می کند، می گوید که حجه الاسلام سیدمحمد خاتمی، شیعه نیست و مرحوم آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی هم ملعون است و تاکید می کند اگر او ملعون نباشد، کس دیگری ملعون نیست.

در این که او درباره دین و مذهب و ملعون بودن این افراد، پرت و بلا گفته تردیدی نیست و سخنانش آنقدر بی مایه و موهن است که حتی ارزش پاسخگویی ندارد (هر چند برخی پاسخش را هم داده اند) اما دو نکته زیر را نمی توان نگفت:

۱ – اگر ایران نازنین ما، اسلام عزیز ما و تشیع شریف ما امروز بیش از هر زمان دیگری در خطر است، یکی از دلایلش شیوع آن دسته از افکار تکفیری در سپهر این سرزمین و در ساحت این دین و مذهب است که تا پیش از این، نظایرشان را در میان سلفی ها و داعشی ها می دیدیم و خدا را شاکر بودیم که ایران و اسلام شیعی از این آفت مهلک، مصون است. با این حال، در کمال تاسف شاهد بروز این پدیده در میان خودمان هستیم و این یعنی خطری بزرگ برای آینده این سرزمین.

وقتی در چنین سطحی از روحانیت، چنان سطحی از لعن و تکفیر صورت می گیرد، خروجی آن در سطح جامعه می شود همین دو قطبی های خانمانسوزی که مصداق هایش را هر روز در ساحت های سیاسی و اجتماعی  و فرهنگی شاهدیم و بدبینی ها و نفرت هایی که سکه رایج جامعه شده اند.

اگر امثال بهشتی و امام موسی صدر و طالقانی جاذبه های دینی و مذهبی برای ورود فوج فوج مردم به دین بودند (یدخلون فی دین الله افواجا)، معمم هایی که تصور می کنند تقسیم کننده بهشت و دوزخ بین مردم اند و آنها هستند که تشخیص می دهند که چه کسی ملعون است و چه کسی نیست، عاملان خروج فوج فوح مردم از دین خدایند.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *