روحانی: حتی به دانش آموزان اجازه نقد رییس جمهور و ارایه پیشنهاد را بدهید / استاندار البرز: به نقدها اهمیتی نمی دهم

0
ROH

روتیتر: علاوه بر تاکیدات و فرامین متعدد و لازم الاجرای  مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مبنی بر نقد مسوولان و کارگزاران جمهوری اسلامی از سوی رسانه ها و کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها و سایر دلسوزان در چارچوب قانون و ارایه پیشنهاد ، که اجرای آن از یک سو و تمکین آن از سوی مدیران فصل الخطاب و لازم الاجرا است ، دکتر حسن روحانی رییس جمهوری ایران در مراسم به صدا درآوردن زنگ مدرسه علاوه بر تاکید بر لزوم احترام به حقوق دانش آموزان قفل انتقاد از مسوولان و کارگزا ران اجرایی به ویژه رییس جمهور و  ارایه پیشنهاد به رییس جمهور را باز و تاکید کرد: حتی  به دانش آموزان  اجازه دهند در انشاء خود از رئیس جمهور انتقاد کنندو به او پیشنهاد دهد.  دکتر حسن روحانی تصریح کرد : باید به دانش آمزان اجازه داد:نواقص و کاستی های رئیس جمهور را در کار اداره کشور بنویسند و آموزش و پرورش انشاء ها را برای ریاست جمهوری ارسال کند تا پیوند رئیس جمهور با دانش آموز بیشتر و بیشتر شود.

این اظهارات صریح رییس جمهور در خصوص نقد و انتقاد  از عالی ترین مقام اجرایی کشور در شرایطی که تا پیش از این انتقاد از مدیران اجرایی به ویژه وزرا و استانداران و حتی فرمانداران ومدیران کل امری نا پسند و منجر به شکایت از رسانه و خبرنگاران می شد .

تاکیدات رییس جمهور در سایه فرامین مقام معظم رهبری پیرامون نقد مسوولان اجرایی آغاز فصل نوینی از انتقاد رسانه ها و دانشجویان و حتی دانش آموزان مدارش از کارگزاران جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود . چراکه وقتی عالی ترین مقام اجرایی کشور  به همه اجازه میدهد تا از او نقد و به وی پیشنهاد دهند بی تردید مقاماتی همچون وزرا ، استانداران و  فرمانداران نمی توانند  به خود اجازه برخورد با منتقدان و خبرنگاران و رسانه های منتقد را بدهند . گرچه هرگونه  نقدی باید در چارچوب موازین اسلامی ، منویات رهبری و منافع نظام مقدسی جمهوری اسلامی ایران و بدون ایراد تهمت باشد .

اما در استان البرز استاندار تازه منصوب شده بر خلاف تاکیدات و مشی رییس دولت دکتر حسن روحانی که اجرای آن برای تمامی ارکان دولت بویژه استانداران واجب و شرط تداوم حضور آنها در بدنه دولت و در راس های مهم است ، تاکید کرده است که هیچ اهمیت به نقد ها نمی دهد و نمایندگان استان البرز در مجلس نظر خودشان را دارند و من بر اساس نظر خودم عمل می کنم. این در حالی است که رییس جمهور چندی پیش تاکید کرده بود که حتی به دانش آموزان اجازه دهید رییس جمهور خود را نقد کنند و به او پیشنهاد دهند .

این اظهارات استاندار البرز دقیقا بر خلاف مشی دولت تدبیر و امید و رییس جمهور محترم است  و نوعی تقابل با تامیدات رییس جمهور و مشی ارایه شده از سوی دولت یازدهم می باشد و به شمار می رود که می بایست مورد بازبینی دقیق و اساسی از سوی وزیر کشور و هیات دولت قرار گیرد. چراکه در شرایطی که رییس جمهور حتی از معلمان می خواهد که به دانش آموزان اجازه دهند تا رییس جمهور خود را نقد و به او پیش نهاد دهند، اظهارات استاندار البرز مبنی بر اینکه به نقد ها اهمیتی نمی دهم و به نظر نمایندگان مجلس نیز اهمیتی نمی دهم ، چه معنایی جز تقابل با مشی و روش دولت می تواند داشته با شد .؟

رییس جمهوری ایران: حتی به دانش آموزان اجازه نقد رییس جمهور و ارایه پیشنهاد به او را بدهید

روحانی با بیان اینکه اعتراض حق دانش آموز است، گفت: دانش آموزان بدانند اگر حقشان تضییع شود، حق دارند به معلم خود اعتراض کنند، اگر جواب نگرفتند می توانند ابتدا به مدیر و سپس به مسئولان منطقه اعتراض کنند چرا که معتقدم حق اعتراض آغاز شکوفایی کرامت یک انسان است که باید از مدرسه آغاز شود و این می تواند جامعه را به سمت قانونمداری سوق دهد.

رئیس جمهور سپس خواهان ایجاد زنگ کتاب، زنگ گفتگو و زنگ انشاء در مدارس کشور شد و گفت: من از آموزش و پرورش و فرهنگیان درخواست دارم که زنگ کتاب را ایجاد کنند و ساعتی را در طول هفته و یا ماه به کتابخوانی دانش آموزان و توضیح خلاصه آنچه که دانش آموز خوانده، اختصاص دهند.

درخواست دیگر روحانی از فرهنگیان تبدیل شدن فرهنگ شفاهی به فرهنگ کتبی بود. او در این زمینه توضیح داد: در این مدت مردم بارها حرف های خود را به صورت شفاهی می زنند اما نمی توانند حق و حقوق خودشان را به صورت کتبی بیان کنند. بنابراین درخواست من از فرهنگیان و آموزش و پرورش آن است که زنگ انشاء را البته نه به معنای سنتی اش احیا کنند و به دانش آموز اجازه دهند در انشاء خود از رئیس جمهور انتقاد کند و به او پیشنهاد دهد. نواقص و کاستی های رئیس جمهور را در کار اداره کشور بنویسند و آموزش و پرورش انشاء ها را برای ریاست جمهوری ارسال کند تا پیوند رئیس جمهور با دانش آموز بیشتر و بیشتر شود.

چه اقدامی به رییس جمهور پیشنهاد می کنید
دکتر حسن روحانی ،رییس جمهور که در مراسم به صدا درآوردن زنگ مدرسه صحبت می کرد ، خطاب به دانش آموزان گفت: اگر پدر شما رئیس جمهور باشد چه اقدامی را به او توصیه می کنید که بتواند اعتدال و میانه روی را در همه ابعاد زندگی اجتماعی جامعه ایران بگستراند؟

به گزارش شبکه خبری و تحلیلی روتیتر، حجت الاسلام حسن روحانی  با حضور در دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) در منطقه ۱۸ شهر تهران پس از نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی و تبریک به فرهنگیان و دانش آموزان گفت: همه ساله در چنین روزی پرسش مهری مطرح می شود که سئوال من از دانش آموزان این است که اگر پدرشان رئیس جمهور باشد چه اقدامی را برای اعتدال و میانه روی در زندگی اجتماعی جامعه ایران توصیه می کنند؟ ضمن آنکه رئیس جمهور می خواهد افتخار کند که همه دانش آموزان او را به عنوان یک پدر ببینند.

وی افزود: علم چیزی چون انباشت تجربیات و خرد نیست. ما برای ایران آینده و آینده ایران در این مدارس باید تلاش کنیم؛اگر چه اولین محیطی که کودک با آن آشنا می شود خانواده است و آن محیط او را در مسیر اجتماعی شدن قرار می دهد اما محیط خانواده  کاملا عاطفی است و کودک با واقعیات جامعه اش کمتر آشنا می شود.

به گفته روحانی، بنا براین اولین محیطی که فرزندان ما با جامعه آشنا می شوند محیط مدرسه است و در مدرسه است که دانش آموز با هم سن و سالان خود مطالبات و نیازها و عواطف گوناگون را مشاهده می کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه کودک برای اولین بار در مدرسه تنوع انسان ها و نیازها را مشاهده می کند، تصریح کرد: نیازهای همه انسانها بی پایان است و امکانات و منابع هر جامعه ای محدود. اینجاست که تعارض با امکانات موجود به وجود می آید. در چنین شرایطی نیاز به قانون داریم. پس آشنایی با قانون و قانونمداری باید از مدرسه آغاز شود و دانش آموز در مدرسه به حقوق و تکالیف خود پی می برد.

به گفته رئیس جمهور دانش آموزان باید بدانند که از حق آموختن و احترام و کرامت در مدرسه به طور مساوی برخوردارند. دانش آموزان باید بدانند که از عواطف معلم و مدیر به صورت یکسان برخوردارند و همچنین همه معلمان و مسئولان آموزش و پرورش بدانند که نگاه یکسانی به تمامی دانش آموزان داشته باشند و هیچ تفاوتی به نام نژاد، چهره، تعلق به گروه سیاسی خاص در محیط آموزش و پرورش نباید وجود داشته باشد.

روحانی با اشاره به اینکه دانش آموزان از کلاس اول تا پایان متوسطه باید از امنیت جسمی و روحی در مدرسه برخوردار باشند، توضیح داد: هیچ معلمی نباید به خود اجازه توهین به دانش آموز و یا صحبت کردن با لحن و کلام درشت بدهد چرا که اهانت به دانش آموز، اهانت به کل ملت ایران است و همه دانش آموزان فرزندان این مرز و بوم هستند.

زنگ گفتگو ایجاد شود

رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت های خود به ایجاد زنگ گفتگو اشاره کرد و افزود: زنگ گفتگو به ویژه باید در مقطع متوسطه ایجاد شود چرا که دانش آموزان باید از مدرسه گفتگو کردن با یکدیگر، نقد مودبانه و انتقاد از یکدیگر را یاد بگیرند . درخواست من آن است که با ایجاد زنگ گفتگو ،کرسی های آزاداندیشی که مورد توجه مقام معظم رهبری است نیز محقق شود بنابراین به وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد پیشنهاد دارم که این زنگ را در ساعتی از هفته یا ماه در مدارس بگنجانند و سپس این زنگ به عنوان ماده درسی که دانش آموز به ازایش نمره می گیرد، تبدیل شود. قطعا با این اقدام دانش آموزان با بحث و مباحثه و تضارب آراء آشنا و آشناتر می شوند.

استاندار البرز:اهمیتی به انتقاد ها نمی دهم /نمایندگان نظر خودشان را دارند و من نظر خودم را اجرا می کنم

در همین حال استاندار البرز در اظهار نظری شگفت انگیز در گفتگو با ایلنا بین داشته که به نقد هایی که در حال انجام است اهمیتی نمی دهم .

مهندس طاهری به دنبال افزایش انتقاد ها پیرامون انتصاب برادر و پسر خود به سمت مدیر کلی و معاون مدیر کلی و همچنین انتصاب بسیاری از دوستان خود به سمت ۴ معاون استانداری البرز بدون داشتن سوابق مرتبط در گفتگو با ایلنا در کرج تاکید کرد : اهمیتی به این انتقاد ها نمی دهم و در انتصاب ها بر اساس نظر خودم عمل میکنم.

در حالی که رییس جمهور و رییس دولت یازدهم تدبیر و امید بار ها بر نقد رییس جمهور از سوی همه حتی دانش آموزان و ارایه پیشنهاد ها تاکید کرده است ، استاندار البرز اصرار دارد که هیچ نقدی را نپذیرد و بر اساس تشخیص خود در استانی که حتی خود و تمامی دوستان و اعضای خانواده اش سابقه سکونت و آشنایی عملی با آن را  ندارند عمل و رفتار کند و روند حذف مدیران بومی استان را و جایگزینی آنها با ضعیف ترین افراد از نظر کارنامه و سوابق مرتبط و آشنایی و تسلط به امورات استان منصوب کند.

وی در ادامه  حرف های خود تا کید کرد: در انتصاب ها من نظر خودم را دارم و نمایندگان مجلس نیز نظر خودشان را اما من بر اساس نظر خودم رفتار می کنم .

استاندار البرز گفت: امام علی (ع) هم در انتصاب مدیرانش ملاک را توانمندی و تقوی افراد قرار می‌دادند ولو اگر این فرد از بستگان و یا دوستان نزدیک ایشان بودند. سید طاهر طاهری در پایان نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، در گفتگویی کوتاه با خبرنگار ایلنا ضمن بیان این مطلب افزود: بنده اهمیتی به این انتقادات نمی‌دهم.وی در ادامه تصریح کرد: بنده در انتصاب معاونین و مدیران استان توانمندی، استقلال رای و قدرت افراد را در حل مسائل و معضلات پیچیده استان ملاک قرار دادم. و معتقدم که استان البرز نیاز به نیروهای قدرتمند، کاردان، مستقل در تصمیم گیری و هماهنگ با رویکرد‌ها و تفکرات استانداری جدید دارد.طاهری ادامه داد: ما وقتی برای تلف کردن در این استان نداریم.استاندار البرز در پاسخ به سوال دیگری در خصوص نظر نمایندگان استان البرز در خصوص انتصابات جدید استانداری گفت: بنده برای دلسوزی و نیت خیر نمایندگان در استان احترام زیادی قائلم، ولی آن‌ها نظرات خودشان را دارند و من هم نظر و تفکرات خودم را در استان دنبال خواهم کرد. 

لبرز آنلاین: استان البرز نیاز به نیروهای قدرتمند، کاردان، مستقل در تصمیم گیری و هماهنگ با رویکردها و تفکرات استانداری جدید دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *