روتیتر: در اقدامی جالب و منحصر به فرد مظفری معاون استاندار البرز  در گفتگو با نمایندگی خبرگزاری مهر در کرج  که در سایت خبری البرز (khabar31.com) که همواره مدافع حذف مدیران بومی ، متخصص ، ولایی و متعهد و جایگزینی آنها  با افرادی بوده است که فاقد معیار های لازم بوده اند  نیز منتشر شده است ،از انتصاب خود که بدون هیچ تجربه ای مرتبط به عنوان معاون برنامه ریزی استاندار منصوب شده است  دفاع کرد و خود را تلویحا  فردی توانمند و  بومی خطاب کرد .

هرچند  نمی توان توقع درک صحیحی از  انتقاد ها ، پیشنهاد ها و توجه به الزام رعایت قانون را از سوی برخی افراد داشت ، چه اگر چنین بود وی به عنوان معاون و دوست نزدیک استاندار مانع از صدور احکام غیر قانونی استاندار برای چهار معاون خود در اولین روزهای جلوس می شد که وی نیز یکی از همان معاونان بود.

صدور احکام غیر قانونی برای ۴ معاون از سوی استاندار البرز به جای وزیر کشور نشان داد که نه استاندار تجربه لازم را دارد و نه معاونان و نه مشاورانش تجربه و شایستگی لازم را برای نشستن در این جایگاه را دارند . چه استاندار البرز در احکام اولیه خود این ۴ نفر را به عنوان معاونان قطعی منصوب کرده بود نه سرپرست معاونت .

این در حالی است که استانداران فقط می توانند سرپرست معاونت ها را منصوب کنند و حکم قطعی معاونت ها  در اختیار وزیر کشور است  و بس.

از سوی دیگر مظفری معاون بی تجربه و غیر مسلط استاندار البرز در مصاحبه ای جالب و محیر العقول با این شبکه خبری راه گم کرده ، خود را در حالی که ۲۰ اسل شاغل در استان تهران معرفی کرده ،بومی استان البرزبر شمرده  است  و وی نتوانسته فرقی بین مدیر خوابگاهی و مدیر بومی به معنای فعالیت در استان البرز و شهر کرج تفهیم شود .

به گفته مظفری وی تنها ساکن کرج بوده نه مدیر بومی به معنای فعالیت مکاری مرتبط در البرز . در عین حال منتقدان از عدم به کار گیری مدیران بومی ، با سابقه و متخصصی انتقاد کرده اند که سال ها در استان البرز و شهر کرج در پست ها مناصب مرتبط و حساس فعالیت کرده اند و آشنایی کامل با کرح و البرز دارند اما مدافعان بی منطق  استاندار البرز همواره طی چند هفته اخیر در تلاش بوده اند تا این انتصاب ها را بومی گرایانه و منطبق بر اصل غیر قابل انکار شایسته سالاری خطاب کنند.

به عنوان مثال نگاهی گذرا به سوابق افرادی همچون مظفری نشان می دهد که وی نه تنها مدیری بومی البرز نیست بلکه هیچ سابقه کاری مفید و قابل توجه و مرتبطی با پستی که در آن قرار گرفته است ندارد.

مرورمصاحبه وی که به جای نقد پذیری ، منتقدان مردمگرا را به توهین خطاب کرده است به جای خود شناسی سندروم خود بزرگ بینی و خود موفق بینی دیگران را  به القابی خطاب کرده است که بیشتر در چارچوب رفتاری استاندار البرز و معاونان استانداری می گنجد.

این معاون نا آشنا به چالش ها و نیاز های خرد و کلان البرز و ویژگی های سیاسی و اجتماعی این استان استراتژیک به عنوان معاون برنامه ریزی که یکی از مهمترین معاونت های استانداری البرز و هر استانداری و دستگاه دیگر به شمار می رود  فراموش کرده است که حذف مدیران بومی ، متخصص ، توانمند ، مسلط به نیاز های استان ، سالم ، با کارنامه موفق و قابل استناد و اتکاء و ولایی نه تنها بر خلاف  منویات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم شایسته سالاری ،مشی دولت وو تاکیدات رییس جمهور  و وزیر کشور است بلکه در متضاد و مانع توسعه استان البرز است چراکه توسعه استان البرز نخستین ملزومش افراد سالم ، شایسته و توانمند است نه مدیران نیازمند آزمون و خطا و نا کارآمد

مهرداد مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر که این گفتگو در شبکه خبری البرز نیز به تفصیل منتشر شده است  با بیان این مطلب گفت: ترسیم افق چشم انداز استان البرز در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی با مرور برنامه ها،  بودجه ها و مدل توسعه استان البرز از یک سو و اکتفا و استناد به قواعد سرانگشتی و در  ۵ سال آینده محقق می شود اما در فضایی چالشی نمی توان به این مهم دست یافت.

وی همچنین افزود: در این مدت گویی برخی دچار خطای سندرم خودی و غیر خودی شده اند؛ بیش از دو دهه حضور و اقامتم در کرج می گذرد و اکنون فضا و بستر خدمت بنده با عنایت استاندار البرز فراهم شده تا فردی بومی در حوزه برنامه ریزی استان ورود پیدا کند و این خود حاکی از توجه استاندار به نیروهای بومی است.

مظفری در ادامه به پتانسیل های استان در بخش های گوناگون اشاره کرد و گفت: استان البرز در تمامی بخش های همچون؛گردشگری، محیط زیست، صنعت و تولید از ظرفیت بالایی برخوردار است که در سایه برنامه ریزی می توان نهایت بهره وری را از آنها برد.
انسجام فرهنگی البرز با مشارکت مردمی محقق می شود
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز بیان کرد: بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردمی را در برنامه ریزی های کلان می تواند پایه مشارکت مردمی و رسیدن به  انسجام فرهنگی را رقم زند.
رسانه ها ورود پیدا کنند
مظفری تأکید کرد: در این راستا انتظار می رود تا رسانه ها و اصحاب قلم ، صدا و سیما، روزنامه ها و… برای رسیدن استان البرز به انسجامی فرهنگی وارد میدان شوند.
البرز موزاییکی از قومیت های متنوع و پیچیده
این مسئول همچنین تعدد قومیت های البرز را به قطعات موزائیکی پیچیده و متنوع تشبیه کرد و گفت: استان البرز از موزائیک قومی پیچیده و متنوعی تشکیل شده است و برای رسیدن به انسجامی فرهنگی نیازمند الگوی نقش انسان تراز یا معرفی افراد موفق در ابعاد ورزشی، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در این استان هستیم.
مظفری تحقق این امر را در سایه تعامل رسانه ها، نمایندگان مجلس و نماینده ولی فقیه و امام جمعه و….و ایجاد فضا و شرایطی آرام برای طرح ریزی اقدامات توسعه ای محقق شدنی دانست.
به جای مچ گیری برای توسعه استان تلاش کنیم
وی تصریح کرد: توسعه منطقه ای در بستر و فضای چالشی اتفاق نمی افتد و امیدواریم دست یکدیگر را برای توسعه استان بگیریم تا اینکه به دنبال مچ گیری از هم باشیم.
مظفری در پایان  اظهار خرسندی کرد که با گذشت بیش از ۲۰ سال در باغ همسایه ( پایتخت) بار دیگر وارد البرز باغ شهر خود شده است.

 

By rotitr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *