روتیتر:جبهه پایداری بعد از تلاش های فراوان در مجلس شورای اسلامی در جلسات رای اعتماد وزرای پیشنهادی و نا کام ماندن در  اثر بخشی به افشاگری های غیر واقعی نسبت به وزرای پیشنهادی ، اینبار تلاش می کنند تا بتوانند با افزایش کارکرد نمایندگان خود در شورای شهر تهران مانع از شهردار شدن گزینه اصلاح طلبان(محسن هاشمی ) شوند.

جبهت گیری های نمایندگان منصوب به  جبهه پایداری در مجلس چه در نقد برنامه  های رییس جمهور و چه در بررسی صلاحیت های وزرای پیشنهادی بیشتر سمت و سوی احمدی نژادی داشت هرچند اعضای این جبهه این شایعات را تکذیب می کردند.

تخریب و انتساب بسیاری از اتهامات غیر واقعی از سوی برخی نمایندگان با محوریت این جبهه به وزرای پیشنهادی که با مخالفت های بسیاری از نمایندگان اصولگرا اما منطقی مجلس همراه می شد بیش از پیش نشان داد که هدف از این اتهامات چیزی غیر از بررسی برنامه های وزرای پیشنهادی است.

بر این اساس برخی از نمایندگان مجلس منتسب به این جبهه نتوانستند در رای اعتماد به وزرا به اهداف خود مبنی بر عدم حضور بسیاری از وزرا به دلیل آنچه آنها مدعی آن بودند ، برسند .

از سوی دیگر روابط نمایندگان این جبهه در مجلس با هیات رییسه و رییس مجلس چندان پاسخگوی بازگشت این جبهه به صدر تاثیر گذاری اجتماعی و سیاسی نیست و از این جهت آنها تلاش می کنند تا در این فضای سیاسی حاکم شده در اتمسفر کشور نقشی موثر داشته باشند تا مانع از کاهش بیش از این تاثیر کذاری شوند.این جبهه اما با عدم کامیابی در مجلس در تلاش است تا نقشی محوری در انتخاب شهردار تهران ایفا کند تا بتواند به بازیابی اثر گذاری خود در مناسبات سیاسی – اجتماعی حداقل در سطح پایتخت و انتخاب شهردار دست یابد . چه در مناسبات سیاسی می توان از این دوران به دوران افول تاثیر گذاری این جبهه سیاسی یاد کرد.

در انتخاب رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز این جبهه اقدامات بسیاری را برای تداوم ریاست مهندس چمران بر شورای شهر انجام داد اما احمد مسجد جامعی با اقتدار و در کمال ناباوری توانست به عنوان رییس شورای شهر انتخاب شود البته اکثر مناصب هیات رییسه شورا نیز به اصلاح طلبان رسید.

تلاش جبهه پایداری برای جلوگیری از شهردار شدن محسن هاشمی ( گزینه اصلی اصلاح طلبان ) که در مصاحبه های تند و تیز و گاها تخریب کننده علیه محسن هاشمی به وضوح قابل درک است در راستای جبران نا کامی های اخیر بویژه در مجلس و انتخاب رییس شورای شهر تهران قابل ارزیابی است .

اعضای این جبهه سعی دارند تا با حمایت از دکتر قالیباف خود را در ابقای وی سهیم و نقش خود را برجسته و زمینه احیای تاثیر گذاری سیاسی و اجتماعی خود را به جهت بازیابی چهره سیاسی فراهم آورند . اما با توجه به آرایش و ترکیب اکثریت شورای شهر تهران که در انتخابات هیات رییسه شورای تهران تبلور یافت و از سوی دیگر تلاش برای تخریب محسن هاشمی به نظر می رسد که اقبال و شانس محسن هاشمی بیشتر از سایر گزینه ها بویژه قالیباف است .

گرچه برخی از اعضای جبهه پایداری گمان می کنند که حمایت از قالیباف برای وی نکته مثبت به شمار می رود و سبب رای آوری وی می شود ، اما حمایت های این گرایش سیاسی از قالیباف و تخریب محسن هاشمی بی تردید موجب کاهش شدید اقبال قالیباف در شورای شهر تهران می شود . چه اگر این جبهه دارای حوزه نفوذ سابق خود بود می بایست در  انتخاب وزرا ، هیات رییسه مجلس ، انتخاب هیات رییسه شورای شهر تهران و انتخابات ریاست جمهوری نقشی بسیار موثر تری از خود بروزمی داد و افشاگری های غیر واقعی خود را به تایید سایر نمایندگان اصولگرای مجلس می رساند .نه تنها این چنین نشد بلکه نمایندگان تاثیر گذار و اصولگرای مجلس به مقابله با این دروغ پردازی های و بد اخلاقی ها برآمدند و آنها را به دور از هر معیار و سنجشی دانستند.

اظهارات آنها اما چه علیه وزرای پیشنهادی و چه علیه انتخاب مسجد جامعه به عنوان رییس شورای تهران نه تنها موجب همگرایی مخالفان آنها نشد بلکه سبب شد تا سایر دوستان اصولگرای این افراد بهتر و محکم تر از اصلاح طلبان پاسخ اتهامات و تلاش های غیر واقعی و واهی آنها را بدهند و همین امر سبب کاهش شدید و بیشتر مقبولیت و اثر گذاری این خط فکری شد.

حمایت های این جبهه از انتخاب قالیباف بر این اساس موجب افزایش آرای گزینه اصلاح طلبان و واگرایی حامیان قالیباف و گرایش آنها به گزینه های رقیب از یک سو و اتحاد بیشتر اعضای منتسب به اصلاح طلبان می شود .چه اتهام زنی های غیر واقعی برخی از  اعضای این خط فکری علیه وزرا و گزینه های شهرداری تا حدود زیادی جایگاه آنها را در افکار عمومی و سایر هم فکران خود حتی تنزیل داده است . دروغگو ها و حامیان آنها نمی توانند سهمی در خیابان بهشت داشته باشند.

در همین ارتباط سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی ،در خصوص موضع این جبهه برای انتخاب شهردار تهران، گفت: جبهه پایداری در میان گزینه‌های موجود قالیباف را اصلح می‌داند.
امیرحسین قاضی‌زاده سخنگوی “جبهه پایداری انقلاب اسلامی” ، در خصوص موضع جبهه پایداری برای انتخاب شهردار تهران، گفت: در حال حاضر، جبهه پایداری بین آقای “محمدباقر قالیباف” و “محسن هاشمی” قطعاً از آقای قالیباف حمایت خواهدکرد.

سخنگوی جبهه پایداری در ادامه با بیان اینکه جبهه پایداری در موضوع ریاست شهرداری تهران از آقای قالیباف حمایت می‌کند، تأکید کرد: در حال حاضر جبهه پایداری در میان گزینه‌های موجود قالیباف را اصلح می‌داند.
پیرامون همین موضوع، زهره طبیب‌زاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی مشرق، در خصوص موضع جبهه پایداری برای انتخاب شهردار تهران، اظهار داشت: گزینه‌های جبهه پایداری برای شهرداری تهران آقای فتاح و نیکزاد بودند که مطرح نشدند، ولی در حال حاضر جبهه پایداری بین آقای محمدباقر قالیباف و محسن هاشمی قطعاً از آقای قالیباف حمایت خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: جبهه پایداری به هیچ عنوان مواضع محسن هاشمی را تأیید نمی‌کند و از لحاظ سیاسی موضع جدی نسبت به وی دارد و طبعاً بین آقایان قالیباف و محسن هاشمی از آقای قالیباف حمایت می‌کند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با بیان اینکه قالیباف و محسن هاشمی قابل مقایسه با یکدیگر نیستند، تأکید کرد: ما معتقدیم آقای محسن هاشمی در عملکردی که در مترو تهران از خود نشان دادند، ضعف بسیار شدیدی در مقایسه با آقای قالیباف دارند و ما نمی‌توانیم توان اجرای آقای قالیباف را در شهرداری نادیده بگیریم.

By rotitr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *