روتیتر:
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کرج، دکتر اصغر نصیری _ شهردار کرج: وحدت در جان مایه اش همدلی, همراهی, همفکری و همگرایی است و از همین رهگذر معمار این وحدت برای آنکه دانشگاه تنها رویکرد علمی نداشته باشد و حوزه تک محوری به مسایل ننگرد, علم را برای حوزه و باور را برای دانشگاه میخواست.
بدون تردید تحول، نوآوری، نقادی و آزاد اندیشی از شاخصه های پویایی یک ساختار علمی – فقهی است و این مهم در دوران حضور اندیشمند بزرگ حوزه و دانشگاه به غایت مورد توجه قرار گرفت وچراغ راه این دو نهاد مهم شد.
نماد وحدت حوزه و دانشگاه آموختن علوم جدید را برای حوزویان یک ضرورت می دانست همانگونه که فراگیری علوم اسلامی را نیاز روز دانشگاهها اعلام می کرد. به عبارتی این روحانی نوگرا به همان میزانی که دانشگاهها را نیازمند شناخت از اسلام می دانست، حوزویان را محتاج علوم مدرن و امروزی می دانست.
وحدت کلید حلّ موفقیت و رمز پیروزی انقلاب اسلامی بوده و هست، وحدت یک ارزش اجتماعی و قبل از آن حتی یک ضرورت برای جامعه ای است که به سوی تحوّل پیش می رود، و این به آن معنا نیست که تعدد, تنوع و تکثر اندیشه ها به رسمیت شناخته نمی شود، بلکه تکثری که بتواند منافع ملی و سرزمینی را در پی آورد نه تنها ضروری که ضامن بقای جامعه است.
سخن پایانی
بیست و هفتم آذرماه، یادآور عروج مجاهد خستگی ناپذیر, عالم ربانی, از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه، شهید دکتر محمد مفتح به ما می آموزد که در عین افتراق واختلاف, پای منافع شهروندان که به میان می آید اختلاف را به کناری نهیم و به ریسمان محکم همراهی و همفکری دل ببندیم. یاد شهید مفتح و آموزه و نامش جاودان و پر فروغ باد.