روتیتر:یک هنرمند از استان البرز گفت: خلق هر اثر هنری بستری است برای تقویت خلاقیت و افزایش توانمندی‌های ذهنی شخص که علاوه بر لذت خلق اثر، مطمئناً در سایر ابعاد زندگی افراد نیز مؤثر خواهد بود.

به گزارش روتیتر: نسیم جهاندار در خصوص هنر و معماری اصیل ایرانی و نحوه آشنایی‌اش با آن اظهار داشت: ازآنجایی‌که معماری علاوه بر یک حرفه‌وفن مهندسی، بیشتر به‌عنوان یک هنر شناخته می‌شود و با در نظر داشتن این نکته که معماری هنری است که مطالعات هنری متنوعی را می‌طلبد؛ مقدمه آشنایی‌ام باهنرهای سنتی همچون سفالگری نیز از بطن مطالعات هنری و معماری‌ام رقم خورد.

وی افزود: در حال حاضر ۵ سال از فعالیت حرفه‌ای من درزمینهٔ سفالگری می‌گذرد که در این مدت در تلاش بوده‌ام تا همواره بیشتر و بیشتر با هنر اصیل ایرانی و اسلامی آشنا شده و در این باب اطلاعات کسب نمایم.

این عضو هیئت‌علمی معماری دانشگاه رسام یادآور شد: هم‌اینک نیز که اولین نمایشگاه حرفه‌ای سفالگری‌ام در حال برگزاری است سعی‌ام بر آن بوده که هنر سفالگری ایرانی را با فن‌های روز و در قالب‌های متنوعی ارائه دهم تا برای تعداد بیشتری از افراد قابل‌درک و جذاب جلوه کند.

برگزارکننده نمایشگاه سفالینه‌های دست‌ساز گِلگون در ادامه با تأکید بر اهمیت هنر در زندگی آدمی بیان کرد: خلق هر اثر هنری بستری است برای تقویت خلاقیت و افزایش توانمندی‌های ذهنی شخص که علاوه بر لذت خلق اثر مطمئناً در سایر ابعاد زندگی نیز مؤثر خواهد بود.

وی افزود: چرا که به گفته متخصصین امر به دلیل معضلات برآمده از زندگی مدرن، استرس های روزانه، زندگی ماشینی و امثال اینها یادگیری و انجام یک‌رشته هنری برای تمام افراد جامعه مدرن و امروزی موضوعی حیاتی و غیرقابل‌چشم‌پوشی است.

این هنرمند البرزی در تشریح چگونگی خلق اثر در هنر سفالگری عنوان کرد: کار با گل و سفالگری، هماهنگی بالایی بین ذهن و دست و چشم هنرمند را می‌طلبد که به‌نوعی راهکاری برای کسب آرامش روحی و کنترل بیشتر ذهن است و این مهم تأثیر بسیاری در ایجاد آرامش و کاهش استرس‌های روزانه برای خالق اثر در زندگی شخصی و اجتماعی‌اش را به همراه دارد.

جهاندار در خصوص هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه سفالینه‌های دست‌ساز گِلگون تصریح کرد: این نمایشگاه در هفته پایانی آذرماه در خانه هنرمندان کرج در حال برگزاری است و هدف از آن معرفی این هنر اصیل ایرانی است که در نگاه اول کارکردهای متنوعی چون ظروف کاربردی و اشیای تزئینی را در بردارد.

وی ادامه داد: اما با توجه به نیازهای زندگی امروزه و خلاقیت در ایجاد آثار چندمنظوره هنری، خلق احجام مفهومی و استفاده از آن در آرایه‌گری داخلی در این نمایشگاه نیز معرفی‌شده است.

این عضو هیئت‌علمی معماری دانشگاه رسام کرج با اشاره به کمبود فضاهای هنری و نمایشگاهی در کرج و نیاز به افزایش آن، خاطرنشان کرد: تقویت این مسائل و استقبال از رویدادها، نشان دهنده حمایت ارگان‌ها و مسئولین فرهنگی است و موجب شناسایی بهتر نمایشگاه‌های آثار هنری می شود.

جهاندار در پایان اظهار داشت: قطعاً در راستای گسترش هنر و فرهنگ اصیل ایرانی و عدم گرایش افراد به فرهنگ غرب، گسترش و افزایش نمایشگاه ها و مکان های فرهنگی بسیار موثر خواهد بود.

By rotit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *