• تیر ۱۹, ۱۴۰۳ ۰۲:۵۰

روتیتــر

پایگاه خبری، تحلیلی

ارتقاء فرهنگ شهرنشینی هزینه های وارده بر شهر را کاهش می دهد

Byrotitr

نوامبر 8, 2014

روتیتر:قائم مقام شهردار کرج بر لزوم ارتقاء فرهنگ شهرنشینی تاکید کرد و این مهم را عاملی جهت کاهش هزینه های وارد بر شهر دانست.

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ،محمدرضا رضاپور ، فرهنگ شهرنشینی را مجموعه ای از قانون های حاکم بر زندگی افراد جوامع شهری ذکر و عنوان کرد: امروزه یکی از کارآمدترین ساز و کارهای مدیریت شهری برای رسیدن به مناسبات اجتماعی مطلوب و کاهش هزینه های وارده بر شهر توجه و برنامه ریزی برای ارتقای فرهنگ شهرنشینی در بین شهروندان است.

وی افزود: آموزش و توانمند سازی شهروندان برای ارتقای دانش، تقویت مهارت ها، کسب عادت های صحیح زندگی اجتماعی و بروز رفتارهای مطلوب شهروندی به ویژه در راه بهره گیری مناسبات از امکانات شهری از جمله ضرورت های مدیریت شهری در توسعه فرهنگ شهرنشینی قلمداد می شود.

رضاپور با عنوان اینکه شهر برای حرکت در مسیر توسعه و عمران شهری و دستیابی به اهداف کلان علاوه بر برنامه ریزی های اصولی، نیاز به شهروندانی آگاه و آشنا به حقوق وظایف شهروندی دارد، گفت: بر این اساس، مدیریت شهری باید برای آگاه سازی عمومی و ایجاد و ارتقای فرهنگ شهر نشینی، گسترش شهروند مداری و آموزش شهروندان در زمینه های مختلف، کارکرد و فعالیت فرهنگی داشته باشد.

«مدیریت یکپارچه شهری» ابزاری برای رسیدن به توسعه پایدار است

قائم مقام شهردار کرج با معرفی «مدیریت یکپارچه شهری» به عنوان ابزاری که به وسیله آن می توان توسعه پایدار فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را در شهر به وجود آورد، گفت: در چنین فرایندی مدیریت شهری به خصوص شهرداری ها، می توانند به عنوان کارگزاران محلی به بهبود مناسبات اجتماعی شهروندان کمک کنند.

رضاپور با بیان اینکه مردم باید شهر را از خودشان بدانند، اظهارداشت: از نظر فرهنگی شهر خوب و مطلوب علاوه بر مدیریت شهری کارآمد نیازمند داشتن شهروندانی است که شهر را از خودشان بدانند و جهت توسعه آن تلاش کنند.

وی با اشاره به نقش شهرداری ها در فرآیند تحول و توسعه شهری نه فقط در ابعاد اقتصادی و عمرانی، بیان کرد: مدیریت شهری با سازش و همسو شدن با تغییر و تحولات پر شتاب اجتماعی، فرهنگی و گسترش جمعیت شهرنشینی، برای پاسخ گویی به مطالبات فزاینده فرهنگی و اجتماعی تلاش و اسباب و تمهیدات لازم را در این راستا فراهم کنند؛ در این میان می توان گفت یکی از وظایف مدیران شهری شناخت و تقویت نقاط قوت فرهنگ جامعه شهری است.

رضاپورعنوان کرد: انتظار شهروندان ساکن شهر از مدیریت شهری و شهرداری فقط رسیدگی به وضعیت عمرانی، کالبدی و اقتصادی و خدماتی شهر نیست، بلکه انتظار پاسخگویی به مواردی از جمله فراهم کردن زمینه حمایت اجتماعی، روابط شهروندی، ساماندهی امور اجتماعی – فرهنگی، فراهم کردن امنیت اجتماعی و روانی و… را از شهرداری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *