به گزارش خبرنگار مهر، ششم دی ماه سال ۱۳۲۸ جنایتی هولناک ابرکوه را در بهت فرو برد زیرا خبرها حکایت از کشتار یک خانواده در روستای رباط در دو کیلومتری ابرکوه داشت.
رقیه حسینیان، تنها بازمانده خانواده برای مردم روایت می کند: “شب آنجا بودم. چهل شب از عروسیم می گذشت. خانواده اصرار کردند که بمانم اما چون شوهرم قصد مسافرت داشت آنجا نماندم”.
او از صبح آن روز روایتی خونین دارد که هق هق گریه شرکت کنندگان در مراسم افتتاحیه موزه عبرت ابرکوه را در خانه ای که شاهد این ماجرای خونین آن شب است را به دنبال دارد: “از دستگیره و قفل در خون می چکید. داخل خانه بوی خون می آمد. هرکس را به گونه ای کشته بودند.
عکسهایی از موزه عبرت که صحنه جنایت بهاییان در آن بازسازی شده است
یکی در کارگاه پارچه بافی، دیگری در خمره و چند جنازه در ایوان افتاده بود”.
بزرگترها برایمان روایت کرده اند که وحشت مردم ابرکوه را فرا گرفته بود. مدتی بعد مشخص می شود که کشتار توسط بهاییان صورت گرفته است.
می گویند: مادر خانواده بارها با وجود تنها دو خانواده بهایی در شهر در جلسات برای جلوگیری از فعالیت این فرقه فریاد سرداده است. از علما خواسته است که جلوی این فرقه منحرف را بگیرند و حتی این موضوع را به پای منبر علماء در تکایا کشیده است.
بعد از حادثه با فشار علما و حتی پیغام های آیت الله بروجردی توسط مرحوم فلسفی به شاه، رژیم ناگزیر از به جریان انداختن پرونده در دادگستری می شود و سرانجام حکم قصاص یکی از دست اندرکاران جنایت و حبس تعدادی از آنها صادر و پرونده مختومه می شود و ننگی همیشگی بر دامان جنایتکاران می ماند.
امروز با پایان بازسازی خانه ای که شاهد و ناظر این جنایت تاریخی بود، عنوان موزه و کتابخانه بر سر درب آن نقش بست و مسئولان استانی و کشوری و مردم شهرستان در این محل تاریخی کشور حضور یافتند تا به بهانه افتتاح این محل که اکنون در مرکز محله درب قلعه شهر ابرکوه قرار گرفته است، یاد شهدای مبارزه با بهاییت را گرامی بدارند.
مقبره خانواده حسینیان که توسط جنایتکاران بهایی کشته شدند/ این عکسها تاکنون رسانه ای نشده است
نقش تاریخی موزه عبرت در تاریخ مبارزه با این فرقه در کشور تا حدی است که دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مراسم خواستار برنامه ریزی فرهنگی کشوری برای مبارزه با بهاییت با محوریت این محل شد.
منصور واعظی در این مراسم که با حضور استاندار، نماینده ولی فقیه در استان یزد و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، گفت: پیشنهاد می کنیم که با محوریت ابرکوه در این مکان همه ساله جایزه ای ارزنده به کسانی که برای پرده برداشتن از چهره بهاییت تلاش می کنند، داده شود و شورای فرهنگ عمومی کشور نیز آماده همکاری در مورد این کار ارزشی است.
وی افزود: فجایع بسیاری توسط این فرقه رخ داده است و باید با تشریح این جنایات از چهره به ظاهر صلح آمیز بهاییت که آن را در بوق و کرنا کرده اند، پرده برداشت.
یاد و خاطره شهدای خانواده حسینیان، صغری ۴۰ ساله، معصومه ۱۵ساله، علی اکبر ۱۴ ساله، بی بی ۱۱ ساله، خدیجه ۸ ساله و حسین حسینیان ۵ ساله را در دل تاریخ گرامی می داریم